BOVAG BOVAG BOSCH Service Car Service
TEL: 076-541 72 44

Garantie

Fabrieksgarantie
Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

Bovaggarantie
U kent BOVAG ongetwijfeld van de bekende garantie, de BOVAG-garantie. Het is niet voor niets dat die garantie zo bekend is geworden. Want wie een gebruikte auto koopt, krijgt er mét die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. De zekerheid bijvoorbeeld dat gebreken worden hersteld die u bij de koop over het hoofd heeft gezien.
> Meer informatie

Pechhulp
Hoe goed u uw auto ook onderhoudt, pech onderweg kan zich altijd voorzoen. En zo'n voorval doet zich altijd op een moment voor dat u het niet kunt hebben. In zo'n geval biedt de BOVAG Pechhulp uitkomst.
> Meer informatie

Nationale Autopas
Onafhankelijke autobedrijven die lid zijn van BOVAG, zijn altijd deelnemer aan de Nationale Auto Pas. Kent u de Nationale Auto Pas? Het is, bij wijze van spreken, de waakhond van de Nederlandse kilometertellers.
> Meer informatie